Pasteis de Nata(Portuguese Custard Tarts)

Hey Everyone! As all you amazing followers know, I love to post a variety of recipes and tonight we are going INTERNATIONAL!

I decided to blog a recipe from the country of Portugal which is also a country of my heritage! There’s a fun fact for you, yes I am half Portuguese and proud!

Tonight’s recipe is a delicious sweet treat, a highly popular dish called Pasteis de Nata which in English is Portuguese Custard Tarts. Let’s Get Started!

 Here is what you will need!

Ingredients: 

To Make:

  1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C.) Lightly grease 12 muffin cups and line the bottom and sides with puff pastry.
  2. In a saucepan, combine the milk, cornstarch, sugar and vanilla. Cook, stirring constantly, until the mixture thickens. Place the egg yolks in a medium bowl. Slowly whisk 1/2 cup of hot milk mixture into egg yolks.
  3. Gradually add egg yolk mixture back to remaining milk mixture, whisking constantly. Cook, stirring constantly, for 5 minutes, or until thickened. Remove vanilla bean.
  4. Fill pastry-lined muffin cups with mixture and bake in preheated oven for 20 minutes, or until crust is golden brown and filling is lightly browned on top
  5. This is optional but what I like to do is add a little cinnamon to the top, I find that it compliments the vanilla nicely making the pastry more delicious!

Enjoy!!

 

Ei, todos! Como todos os seguidores surpreendentes sabem, eu adoro publicar uma variedade de receitas e hoje a noite vamos INTERNATIONAL!

Eu decidi blogar uma receita do país de Portugal, que também é um país da minha herança! Há um fato divertido para você, sim, eu sou meio português e orgulhoso!

A receita desta noite é um delicioso deleite doce, um prato altamente popular chamado Pasteis de Nata, que em inglês é tarte de creme portuguesa. Vamos começar!

 Aqui está o que você precisará!

Ingredientes:

~1 xícara de leite
~3 colheres de sopa de amido de milho
~1/2 feijão de baunilha
~1 xícara de açucar branco
~6 gemas de ovo
~1 (17,5 onças) pacote de massa folhada congelada, descongelada

Fazer:

Pré-aqueça o forno a 375 graus F (190 graus C). Grave levemente 12 copos de muffin e alinhe a parte inferior e os lados com massa folhada.
Em uma panela, combine leite, amido de milho, açúcar e baunilha. Cozinhe, mexendo constantemente, até que a mistura adula. Coloque as gemas em uma tigela média. Lentamente, levante 1/2 xícara de mistura de leite quente em gemas de ovo.
Adicione gradualmente a mistura de clara de ovo de volta à mistura de leite restante, mexendo constantemente. Cozinhe, mexendo constantemente, por 5 minutos, ou até engrossar. Remova o feijão de baunilha.
Preencha as xícaras com muffins com mistura e asse em forno pré-aquecido por 20 minutos, ou até a crosta dourada e o enchimento é levemente amassado no topo
Isso é opcional, mas o que eu gosto de fazer é adicionar um pouco de canela ao topo, acho que ele complementa a baunilha muito bem fazendo a pastelaria mais deliciosa!
Apreciar!!


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